TURKU DARTS RY:N KEVÄÄN YLEISKOKOUS   
KOKOUSKUTSU JA ESITYSLISTA  

 Aika:  SUNNUNTAI 18.04. 2010 KLO: 12.30

 Paikka: RAVINTOLA KULTAINEN HIRVI

 ESITYSLISTA  

 1. KOKOUKSEN AVAUS 
 2. LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN 
 3. LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 
 4. HALLITUKSEN JÄSENET 2010-1011 
 5. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 
 6. PUHEENJOHTAJAN VALINTA TOIMINTAVUODELLE 2010-2011 
 7. TILINTARKASTAJIEN JA VARATILINTARKASTAJAN VALINTA TOIMIKAUDELLE 2010-2011 
 8. TALOUSARVIO TOIMINTAVUODELLE 2010-2011 
 9. TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAVUODELLE 2010-2011 
 10. KERHOJEN YHDISTYMINEN
  Tavoitteemme on anoa SDL:n jäsenyyttä keväällä 2011. Tämä vaatii TD:n jäsenyhdistysten yleiskokousten hyväksymisen, joka on jo saatu osalta kerhoista.
  Turku Darts ry:n hallitus valmistelee jäsenyhdistysten SDL:n alaisen kilpailutoiminnan yhdistymistä. Tarkoituksena ei ole yhdistää viittä turkulaista tikkakerhoa ry:inä, hallinnollisesti tai taloudellisesti. Jäsenyhdistykset säilyvät itsenäisinä tikkakerhoina, hoitavat omat kisansa, raha-asiansa ja muun toimintansa itsenäisesti.
  Sen sijaan kerhot tulisivat osallistumaan SDL:n kilpailutoimintaan yhdistyneinä Turku Dartsin kerhomaksun alaiseksi. Tämä mahdollistaisi heittäjien kierrättämisen kerhosta toiseen esim. liigaottelujen ja pari- tai joukkuekilpailujen yhteydessä ilman karenssia. Lisäksi kerhot joutuisivat maksamaan vain yhden kerhomaksun SDL:lle. Kerhot maksaisivat omien heittäjiensä lisenssit ja liigajoukkueidensa joukkuemaksut Turku Dartsille, joka maksaisi ne edelleen liittoon. Joukkueiden nimet säilyisivät edelleen tyyliin ”Hirvitikka 1”, ”Satatikka 2”, jne. Lisäksi esim. kaksi kerhoa, joilla on ”ylijäämäheittäjiä”, voisivat maksaa puoliksi joukkueen, tai vaikka kaikki viisi kerhoa maksaisivat kimpassa jäännösjoukkueen. Haluttaessa voitaisiin myös muodostaa ”Turku Darts 1”, johon kerättäisiin Turun parhaat heittäjät. SDL ei pidä säännöissään mainittua kymmentä jäsentä ongelmana (koska se on tulkittavissa kymmeneksi lisenssiheittäjksi) – suurin pelko on se, että Turkuun jäisi vain yksi heittopaikka ja yksi kisanvetäjä, mutta ehdottamamme järjestely takaa sen, ettei tällaista tapahdu, ja se on myös SDL:ssä ymmärretty.
  Antti Anttila, pj. 2009-10 
 11. MUUT MAHDOLLISET ASIAT 
 12. ILMOITUSASIAT 
 13. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN